Bijgewerkt: 13 april 2024

Stadscafé De Pannenkoek - 2018

Foto's -> Gebouwen -> Restaurants en Catering

Stadscafé De  Pannenkoek
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Stadscafé De Pannenkoek op het Buitenplein 79

Stadshart Amstelveen is met de komst van het stadscafé De Pannenkoek een sfeervolle horecaonderneming rijker. Het menu bestaat uit een ruime keuze aan pannenkoeken en lunch- en borrelgerechten, voor elk moment van de dag. Verrassende variaties op het menu zijn een ‘Pannenkoek-uit-het-vuistje’ voor onderweg en de ‘Familiestapel pannenkoeken’, geserveerd zoals iedereen die van thuis kent met een deksel en een pannenlap er bovenop. De eigenaar van de onderneming Niels Righarts heeft, na een grote metamorfose van het pand, met stadscafé De Pannenkoek een uniek pannenkoekencafé gecreëerd.

Foto Amstelveen
(Bron Smith Communicatie - 2018)

Niels Righarts de eigenaar van Stadscafé De Pannenkoek


Goed eten en gezelligheid
Niels is heel trots dat hij zijn eerste onderneming opent, Niels: 'Ik ben heel tevreden met het resultaat, mijn droom om een eigen restaurant te openen is werkelijkheid geworden. Samen met mijn vriendin Mariët Vaneveld, creatief adviseur van de onderneming, hebben we een huiselijke sfeer met een industriële tint weten te creëren. Stadscafé De Pannenkoek staat voor vriendelijkheid, een goede sfeer en natuurlijk heerlijke pannenkoeken! Naast pannenkoeken serveren we bijvoorbeeld ook tosti’s, kroketten op brood of gevulde wraps en borrelgerechten.' Mariët voegt hieraan toe: 'Ook voor (kinder)feesten kunt u goed terecht bij ons, voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website www.stadscafedepannenkoek.nl.' Stadscafé De Pannenkoek is zondag en maandag van 11.30 uur tot 21.00 uur geopend en dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 21.00 uur.  

Pannenkoeken-driedaagse
Ter gelegenheid van de officiële opening organiseerde stadscafé De Pannenkoek een pannenkoeken-driedaagse, waarbij bezoekers drie dagen lang getrakteerd werden op speciale kortingsacties. Op vrijdag 28 september 2018 werden er in het Stadshart vouchers uitgedeeld om een pannenkoek-uit-het-vuistje te komen proeven. Op zaterdag 29 september werd er bij een online of telefonische reservering de tweede naturel pannenkoek gratis weggegeven en op zondag 30 september kregen bezoekers bij een bestelling van een Familiestapel pannenkoeken een kan limonade (t.w.v. € 5.-) cadeau. Alle kinderen die een pannenkoek kwamen eten op zondag 30 september konden ook tussen 12:00 uur en 17:00 uur geschminkt worden.

Adres: Stadscafé De Pannenkoek - Buitenplein 79 - 1181 ZE Amstelveen

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebouwen