Bijgewerkt: 27 februari 2024

Nieuwe Directeur
Sportbedrijf Amstelveen - 2018

Foto's -> Sport -> Sporthal-school

Nieuwe Directeur   Sportbedrijf Amstelveen
(Bron Sportbedrijf Amstelveen - 2018)

Heleen van Ketwich Verschuur is de nieuwe directeur van Sportbedrijf Amstelveen


Heleen van Ketwich Verschuur is de nieuwe directeur van Sportbedrijf Amstelveen. Na een carrière in Kunst en Cultuur, als manager commerciële zaken in het Hermitage Museum Amsterdam en als directeur van het Museum Jan van der Togt, trapt zij op 1 september 2018 af in de sport. Heleen van Ketwich Verschuur: 'Sportbedrijf Amstelveen is een fantastisch mooi bedrijf, het is een groot voorrecht om daar directeur van te zijn.'

De sportwereld is haar niet onbekend. Heleen van Ketwich Verschuur is Lid Raad van Commissarissen Amsterdam ArenA en groot fan van Ajax. Daarnaast sport zij veel, zij doet aan tennis, zwemmen, fietsen en zeilen. Heleen heeft naast een hart voor sport, een warm hart voor de stad Amstelveen. Ze heeft een ruime ervaring opgebouwd in het werken in het publiek – private speelveld, het nemen van initiatieven en het verkennen en ontwikkelen van commerciële kansen.

Heleen is een directeur die verbinden hoog in het vaandel heeft staan. Het onmiskenbare nut van sport benadrukken door verbintenissen aan te gaan met het bedrijfsleven, de zorg, welzijn, onderwijs en cultuur is een van haar speerpunten. Zij is uiterst gemotiveerd om te bouwen aan een gezonde toekomst waarin sport en bewegen voor de hele samenleving een primaire rol spelen. Sportbedrijf Amstelveen is een niet gebonden stichting die zich zonder winstoogmerk inzet om Amstelveners gezond te laten bewegen en bestaat uit sportcentrum De Meerkamp, Sportfacility (verhuur, accommodatiebeheer en horeca) en Sportstimulering.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Sport