Bijgewerkt: 3 december 2023

't Buurtnest in Uithoorn vierde 10-jarig jubileumfeest

Nieuws -> Uithoorn

Bron: Conchita Willems
03-11-2013

Uithoorn - Dank zij de medewerking van de beide beheerders de heren Jan Groot en Edwin Konijn, Buurtbeheer Uithoorn en Stichting Cardanus, boden de vrijwilligers van wijkcentrum 't Buurtnest aan de bewoners een succesvolle viering van het 10-jarig jubileum op vrijdagavond 1 november 2013. ’s Middags was er een vrolijke mini-kermis met limonade en suikerspin, waar de kinderen veel plezier hadden.

Foto Amstelveen
(Foto Gerry van der Starre - 2013)

't Buurtnest bestaat 10 jaar


Op de hartelijke avond werd met genoegen teruggekeken op alle activiteiten, die gepasseerd zijn in het wijkcentrum. De beheerders bliezen de 10 kaarsjes op de taart uit. Het applaus voor de vrijwilligers klonk welgemeend en welluidend. De grote opkomst van ca. 90 mensen toonde een warme saamhorigheid en het proosten op de volgende 10 jaren gaf deze saamhorigheid nog eens extra glans.

Foto Amstelveen
(Foto Gerry van der Starre - 2013)

't Buurtnest bestaat 10 jaar


Foto Amstelveen
(Foto Gerry van der Starre - 2013)

't Buurtnest bestaat 10 jaar


Er werd veel gebruik gemaakt van de dansvloer op de live muziek en aan de tafeltjes met drankjes en smakelijke hapjes wisselden de mensen enthousiast van gedachten. De afsluiting met een rondedans, waarbij alle aanwezigen verbonden werden door een intieme kring schouder aan schouder,  op de live muziek van ‘We Are Family’ (Sister Sledge), ontroerde. Menigeen vertrok huiswaarts met een bewogen gemoed. Iedereen die zich heeft ingezet in de afgelopen tien jaar: heel hartelijk dank!!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.