Bijgewerkt: 8 augustus 2022

Zwanger en fit tijdens de zwangerschap in Ziekenhuis Amstelland

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Ziekenhuis Amstelland
14-10-2016

Woensdag 12 oktober 2016 verscheen het nieuwe boek van Radmilo Soda “Moms”, waarin hij vanuit zijn professionele visie een begeleidingsprogramma belicht over beweging en voeding tijdens de zwangerschap. Zwangere cliënten van Ziekenhuis Amstelland krijgen vanaf heden, naast vakkundige begeleiding van de vakgroep Gynaecologie, ook een begeleidingsprogramma aangeboden. Dit lifestyle programma is ontwikkeld door Radmilo Soda (1972) en vastgelegd in zijn gloednieuwe boek “MOMS”. Hierin staan beweging en voeding tijdens en rond de zwangerschap centraal. “Aandacht voor lifestyle vinden wij een logische keuze als je zwangere cliënten zo compleet mogelijk wil begeleiden. Naast de kwalitatief goede zorg die het ziekenhuis biedt is dit een essentiële keuze om optimale voorwaarden te scheppen voor moeder en kind tijdens en na de zwangerschap. Wij zijn ontzettend enthousiast over deze samenwerking”, aldus Bert Wibbens, gynaecoloog in Ziekenhuis Amstelland.

Foto Amstelveen
(Foto ZHA - 2016)

Donderdagmorgen 13 oktober 2016 kwam Radmilo Soda de eerste exemplaren uitreiken aan aanstaande moeders in Ziekenhuis Amstelland, samen met de gynaecologen en verloskundige. Mevrouw op de foto lag op de verloskamer en ontving, tussen de weeën door, als allereerste het boek. Een bijzonder moment. Zij beviel 's avonds van een gezonde dochter en maakt het goed. Alle zwangere cliënten van het ziekenhuis krijgen vanaf heden dit begeleidingsprogramma aangeboden


Radmilo Soda van Soda Bodyfit heeft vanuit zijn professionele visie een begeleidingsprogramma ontwikkeld, waarin beweging en voeding tijdens de zwangerschap centraal staan. “In mijn nieuwe boek “Moms” wil ik het belang onderschrijven van een gezonde levensstijl voor jezelf als moeder maar vooral ook wat het kan betekenen voor een goede start voor je kind” legt Radmilo Soda uit. Met dit programma, dat zwangeren in Ziekenhuis Amstelland krijgen aangeboden, is Radmilo Soda’s programma de verbindende sportieve schakel tussen medische zorg en de gezonde lifestyle rondom zwangerschap.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.