Bijgewerkt: 25 juni 2024

Zomerschilderen 2014 voor kinderen op Wester-Amstel

Nieuws -> Wester-Amstel

Bron: Vrienden van Wester-Amstel
25-07-2014

Ieder jaar worden er tijdens de zomervakantie op de buitenplaats Wester-Amstel schildermiddagen voor kinderen georganiseerd. Kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen er dan onder de vakkundige leiding van Marianne Wagemaker een middag schilderen in de tuinen van de buitenplaats.

Kunstenares en docent kunsteducatie Marianne Wagemaker verzorgt al enige jaren zeer succesvol deze schildermiddagen. Met fantasierijke opdrachten en veel ruimte voor eigen originaliteit ontstaan onder Marianne’s begeleiding altijd weer verrassend mooie schilderwerken, die in een afsluitende groepsexpositie getoond worden aan (groot)ouders, familie en vrienden.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2014)

De pittoresk Wester-Amstel


De cursusmiddagen zijn woensdag 6 augustus, zaterdag 9 augustus, woensdag 13 augustus en zaterdag 16 augustus 2014, van 12:00 uur tot 16:00 uur, met op zondag 17 augustus (om 15 uur) de afsluitende tentoonstelling van de gemaakte werken. Halverwege de middagen is er een pauze met iets te eten en te drinken. De kosten zijn € 12,50 per middag per kind. Bij deelname aan alle vier middagen zijn de kosten € 40 per kind.

Informatie en opgeven bij de coördinator, Els van Aken, bij voorkeur per e-mail: toekvanaken@hotmail.com  of anders telefonisch:  020-6417215. De zomerworkshop wordt afgesloten met een echte expositie op de buitenplaats Wester-Amstel. Ouders, kinderen en andere bezoekers van de buitenplaats krijgen een mooi overzicht van wat de kinderen hebben gemaakt. Aan het eind van de expositie mogen de kinderen hun eigen werk mee naar huis nemen. Adres: Wester-Amstel Amsteldijk Noord 55 1183 TE Amstelveen



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.