Bijgewerkt: 27 september 2022

Zomermarkt in augustus 2013 in Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Star Promotions
18-07-2013

Beleef een gezellige dag uit in Amstelveen! In het eerste weekend van augustus 2013 wordt de zomermarkt in Amstelveen op het Stadsplein georganiseerd door Star Promotions. De braderie vindt plaats op:

Zaterdag 3 augustus van 10.00 uur tot 17.00 uur

Zondag 4 augustus van 11.00 uur tot 17.00 uur

De zomermarkt bestaat uit ongeveer 150 marktkramen per dag, waarop een breed scala aan producten zijn uitgestald. Hierbij kunt u denken aan onder andere diverse kleding en mode-accessoires, sieraden, lederwaren, multimedia en electronica, cosmetica, bedtextiel, speelgoed en feestartikelen.

markt Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Markt in Amstelveen


Tijdens uw bezoek aan de zomermarkt krijgt u vast trek door het rondneuzen bij de marktkramen en door alle lekkere geuren die zich over de markt verspreiden. Er staan bijvoorbeeld kramen met Surinaamse snacks, zoals bara’s, friet, worst, hamburgers, poffertjes en snoep. Ook voor een kop koffie of thee, of een fles frisdrank, of jus d’orange kunt u natuurlijk terecht op de markt.

Ook is er voor de kinderen genoeg te beleven. Zo zijn er namelijk de gehele dag op de zomermarkt een zweefmolen en een draaimolen, geen moment verveling dus. Noteer het weekend in uw agenda en beleef een gezellige dag uit met familie en of vrienden in Amstelveen!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.