Bijgewerkt: 30 september 2023

Zoektocht naar locatie gezondheidscentrum Groenelaan

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
08-03-2011

Uit locatieonderzoek in 2009 kwam de plek aan de Maritsa als meest geschikte locatie naar voren voor een nieuw te bouwen gezondheidscentrum. Het bestemmingsplan laat bebouwing op de Maritsa toe. Toch bekijkt gemeente Amstelveen op dit moment samen met de initiatiefnemers, of er nog andere locaties zijn die in aanmerking kunnen komen als locatie voor een toekomstig gezondheidscentrum.

Levie  Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Wethouder John Levie (BBA)


Wethouder John Levie (BBA) is duidelijk: “Samen met wethouder Koops (CU) onderstreep ik, dat er een grote behoefte is aan een gezondheidscentrum in de wijk. De plek aan de Maritsa is eerder na zorgvuldig onderzoek als beste locatie naar voren gekomen.

In principe kan nu door de initiatiefnemers een bouwplan worden ingediend. Alhoewel we niets aan de bewoners willen toezeggen, bekijken we in goed overleg met de initiatiefnemers nog één keer, of andere opties mogelijk zijn.”

Lees ook het artikel uit 2009: De huisartsenpraktijken Alpenstein, Kierkegaard en Boodt gaan samen met Apotheek Groenelaan en de fysiotherapiepraktijk Alpenrondweg naar één gezondheidscentrumAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.