Bijgewerkt: 8 december 2021

Zetterij in maand augustus grotendeels afgesloten

Nieuws -> Gemeente

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
30-07-2009

De Zetterij, een toegangsweg van het bedrijventerrein Bovenkerk, zal tussen 10 augustus 7 uur en 4 september 2009 16 uur grotendeels zijn afgesloten.

Foto Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

Het bedrijventerrein Zetterij in Amstelveen


Dat is tenminste de planning volgens een brief aan de eigenaren van de bedrijfspanden aan die weg. Mondeling is inmiddels al meegedeeld, dat het waarschijnlijk niet eerder dan september zal worden. Het riool onder Zetterij, vanaf Gieterij tot aan het doorgaande fietspad, is in slechte staat.

„Hierdoor is kans op breuk en instorting,", aldus een woordvoerder. „In augustus gaat de gemeente het regenwaterriool in het midden van de weghelft vervangen door betonnen buizen en met nieuwe betonnen putten."

Hiervoor is het noodzakelijk één weghelft van Zetterij in oostelijke richting af te sluiten voor alle verkeer. Het industrieterrein blijft toegankelijk via Gieterij. Het doorgaande verkeer naar Bovenkerk (westelijke richting) kan zijn weg vervolgen over de beschikbare rijstrook..

Het verkeer komende van Bovenkerk naar Keizer Karelpark (oostelijke richting) wordt omgeleid via Asserring, Sacharovlaan, Hammarskjöldsingel, Beneluxbaan en Bovenkerkerweg.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.