Bijgewerkt: 18 mei 2024

Zeemeerminnen gespot in zwembad De Meerkamp

Nieuws -> Sport

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
04-10-2018

Vanaf 31 oktober 2018 zijn er in zwembad De Meerkamp om 18 uur zeemeerminnen te zien. Deze zeemeerminnen hebben aan de directie van het zwembad verteld dat ze een selecte groep van 10 kinderen les te willen geven. Deze kinderen moeten tussen de 6 en 14 jaar oud zijn en ook zeemeermin willen worden. Zeemeermin worden is niet makkelijk! Behalve dat je moet leren om met een vissenstaart in en uit het water te komen, moet je natuurlijk ook snel en vooral ook elegant kunnen zwemmen. Daarom zijn er 3 diploma’s die je moet halen voordat je jezelf écht een zeemeermin mag noemen. Om zeemeermin te worden moet je bovendien eerst je C-diploma halen! De zeemeerminnen toveren je helemaal om tot leerling zeemeermin, je hoeft daarvoor niets mee te nemen. Heb je zelf al een vissenstaart? Dan mag je die natuurlijk wel meenemen.De lessen zijn op woensdag van 18.00-19.00 uur. De eerste les start op woensdag 31 oktober. Als je naar de gevorderden groep gaat, zal de tijd veranderen. Voor het gevorderden programma, zul je bovendien zelf een vissenstaart moeten kopen. Zeemeerminnen moeten ook eten, de lessen kosten daarom € 47,- per maand, wil je de les blijven volgen dan moet het abonnement aansluitend verlengd worden.

Voorverkoop. De Meerkamp verwacht dat er veel kinderen zijn die zeemeermin willen worden. Om teleurstellingen te voorkomen, worden de abonnementen op de zeemeerminlessen in de herfstvakantie vanaf maandag 22 oktober 2018 9.00 uur verkocht. De zeemeerminnen zullen op de website van De Meerkamp en op Facebook, Twitter en Instagram aangeven, wanneer de 10 abonnementen verkocht zijn. Het is mogelijk om op de wachtlijst gezet te worden voor de volgende beginnersgroep.

Feestje? Zeemeerminnen houden wel van een feestje! Wil jij jouw feestje vieren met een echte zeemeermin? Dat kan! De zeemeerminnen geven feestjes voor maximaal 10 kinderen (inclusief jarige). Een zeemeermin feestje kost € 12,50 per kind. Het minimaal aantal kinderen is 5. Je kunt aanvullend voor € 5,95 een Kidsbox gevuld met patat, 4 minisnacks, mayo+ketchup, pakje drinken en softijs met spikkels bestellen bij Sportcafé De Meerkamp (020 - 441 6561). Feestjes worden gegeven op donderdag van 18.00 tot 19.00 en op zaterdag van 17.30 tot 18.30.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.