Bijgewerkt: 29 maart 2024

ZAAI Amstelveen 2022 van start

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
17-02-2022

Het nieuwe Zaai-programma is weer van start gegaan. Dit jaar volgen 47 startende ondernemers het coachprogramma, 24 Engelstalige deelnemers en 23 Nederlandstalige deelnemers. De gemeente ondersteunt, samen met de Rabobank en de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) met dit ZAAI-programma startende ondernemers.

Het coachprogramma bestaat onder andere uit Masterclasses Netwerken, Financiën, Marketing, Business model Canvas en Sales. Naast de Masterclasses wordt deelgenomen aan netwerkbijeenkomsten van de OA, twee bedrijfsbezoeken en rondetafelgesprekken tussen de deelnemers over diversiteit inclusiviteit.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2022)

Floor Gordon (D66) wethouder Economische Zaken met zaailingen


Floor Gordon (D66) wethouder Economische Zaken: 'Wat een leuke groep starters met positieve energie hebben we dit jaar kunnen selecteren uit alle aanmeldingen. Een fantastische mix van startende ondernemers tot ondernemers die al wat stappen verder zijn. De kruisbestuiving van elkaar kunnen helpen is al voelbaar. En dat is precies één van de vele effecten van het project ZAAI. Amstelveen is een ondernemende gemeente. Startende bedrijven zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Amstelveense economie. Met het ZAAI-programma bieden we startende ondernemers de kans om zich succesvol te ontwikkelen. Een versterking van de ondernemerskracht draagt in belangrijke mate bij aan een economisch sterker Amstelveen.' Voor informatie over het ZAAI programma kun je ook kijken op de website van Zaai.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.