Bijgewerkt: 23 mei 2024

Yonex Dutch Open viert haar 65-jarig jubileum in 2013

Nieuws -> Sport

Bron: Badminton Nederland
12-06-2013

Badminton - De Yonex Dutch Open viert dit jaar een prachtig jubileum. Het grote internationale topevenement vindt in 2013 namelijk voor de 65ste keer plaats. Topbadmintonners uit de hele wereld komen van 8 tot en met 13 oktober naar het Topsportcentrum in Almere.

Shuttle Amstelveen
(Bron Amstelveen - 2011)

Een badminton shuttle


Ter gelegenheid van het 65-jarig jubileum van de Yonex Dutch Open is er een speciale kaartenactie voor verenigingen. Iedere vereniging die minimaal tien kaarten afneemt, krijgt tien procent korting op de aanschafprijs van het totaal aantal kaarten in de voorverkoop. Iedere vereniging die minimaal twintig kaarten koopt krijgt twintig procent korting op de totaalprijs.

Tevens zijn er ook diverse side events tijdens de Yonex Dutch Open. Zo is er een conferentie voor coaches, zijn er clinics voor scholen en is er een dag voor het gemeente en bedrijven uit Almere. Ten slotte is het voor badmintonverenigingen mogelijk om in het weekeinde onder leiding van Lotte Jonathans, samen met een Nederlandse topspeler of topspeelster, een clinic te volgen.

Daarnaast werkt Badminton Nederland intensief samen met de gemeente Almere, het Almeerse bedrijfsleven en de drie plaatselijke badmintonverenigingen (BV Almere, BC Arcade en BV Almere Buiten) om het evenement tot een sprankelend succes te maken. Ga voor meer informatie naar www.dutchopen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.