Bijgewerkt: 17 juni 2024

Workshop in het ecoterrarium van FloriWorld Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: FloriWorld
11-10-2020

Op vrijdag 23 oktober 2020 kan je jouw eigen ecoterrarium maken bij FloriWorld in Aalsmeer! In deze workshop ga je aan de slag met plantjes, cactussen, grond, grind en mos naar keuze om een duurzaam terrarium te maken.

Een student van het Wellant College helpt jou om jouw mooiste mini tuintje te creëren, die je uiteraard mee naar huis mag nemen! De workshop is voor alle leeftijden, kost € 12,50 per persoon en is inclusief: Glas en plantjes naar keuze, overige materialen zoals grond en steentjes, begeleiding en gebruik van alle materialen, voucher voor een warme drank en gebak.

Foto Amstelveen
(Foto Remco Koenderman - 2020)

Een wandelpad in het belevingscentrum van Floriworld. In het themapark, een initiatief van de Nederlandse sierteeltsector, staan bloemen en kamerplanten centraal


De workshop start om 13:00 uur en duurt tot 15:00 uur. Meld je aan voor de workshop via info@floriworld.nl. Er is plek voor maximaal 30 personen in verband met de RIVM-richtlijnen. Dus meld je snel aan om verzekerd te zijn van een plek! Bezoekers van de attractie FloriWorld met ticketdatum 23/10 krijgen € 2,50 korting op de workshop.  FloriWorld is herkenbaar aan het felgekleurde gebouw aan de Sierteeltstraat 1 in Aalsmeer op het terrein van Royal Flora Holland. FloriWorld is goed bereikbaar op de fiets, met de auto en het openbaar vervoer buslijnen 357 en 358. Voor meer informatie kijk op www.floriworld.nl of onze social media kanalen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.