Bijgewerkt: 5 december 2022

Workshop 'Stilleven' door Luc Houweling in het Amstelpark

Nieuws -> Cultuur

Bron: Luc Houweling
27-08-2014

Beeldend kunstenaar Luc Houweling geeft op zaterdag 13 september 2014 een workshop 'Stilleven' in galerie/atelier ParkArt in het Amstelpark, Amsterdam. Aan de hand van een kleurrijke opstelling van verschillende voorwerpen, leer je in deze workshop hoe je een stilleven opzet. Stillevens zijn van alle tijden. Zowel de Oude Romeinen, als 20ste-eeuwse kunstenaars hielden zich ermee bezig. Verhouding, diepte, kleur en materiaalkeuze zijn van belang bij het maken van een stilleven. Docent en beeldend kunstenaar Luc Houweling helpt u op weg en aan het eind van de workshop heeft u uw eigen schetsen in verschillende materialen gemaakt.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Beeldend kunstenaar Luc Houweling


De workshop is geschikt voor iedereen. Ervaring met tekenen, of schilderen is niet nodig. De workshop ‘Stilleven’ vindt plaats op zaterdag 13 september 2014 van 12.30 tot 14.30 uur en biedt plaats aan maximaal 10 deelnemers. De kosten bedragen € 25,- per persoon, inclusief materialen en koffie of thee. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via info@luchouweling.nl , 06-24183295, of in de galerie.

Galerie ParkArt ligt in het prachtig groene Amstelpark en biedt een gevarieerd, wisselend aanbod van kunst en design. De bezoeker kan er terecht voor schilderijen, lichtobjecten, sieraden, keramiek en luxe cadeauartikelen. Naast het genieten van de kunst die anderen gemaakt hebben, kunt u er ook zelf aan de gang op het creatieve vlak. Galeriehouder en beeldend kunstenaar Luc Houweling biedt diverse cursussen, workshops en kinderpartijtjes aan.

U vindt Galerie ParkArt in het Amstelpark in Amsterdam tussen de speeltuin en de grote vijver. U bent van harte welkom van vrijdag t/m zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Voor meer informatie, ook over cursussen en workshops kijkt u op www.galerieparkart.nl  of belt u met 06-24183295. Galerie Parkart is ook te volgen via Facebook. Adres: Het Amstelpark is met de auto bereikbaar via de snelweg richting Amsterdam. U neemt de Ring A10 richting de RAI en neemt de afslag RAI (S109). Bij de verkeerslichten gaat u linksaf de Europaboulevard op richting Amstelveen. Na 500 m ziet u aan de linkerkant de hoofdingang van het Amstelpark.

GPS: Als u een gps systeem heeft, typt u Arent Jan Ernststraat 1 in, u komt dan voor het Amstelpark uit.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.