Bijgewerkt: 22 mei 2022

Workshop 'Sieraden maken' in het Amstelpark

Nieuws -> Cultuur

Bron: Luc Houweling
27-02-2012

Beeldend kunstenaar Anne-Katrien Ausems geeft op zondag 11 maart 2012 een workshop 'Sieraden maken' in galerie/atelier Papillon in het Amstelpark, Amsterdam. Tijdens de twee uur durende workshop maken de deelnemers een verrassend, modern sieraad van stukjes fietsband (binnenband) in combinatie met delen van gebruikte sieraden.

fietsband Amstelveen
(Foto Anne-Katrien Ausems - 2012)

Anne-Katrien Ausems: sieraad van stukjes fiets binnenbandIedereen heeft sieraden in de kast liggen, die dierbaar zijn, maar nooit worden gedragen. Ze zijn te kort, zitten niet lekker of zijn ‘uit de tijd’. Anne-Katrien Ausems neemt de deelnemers aan de workshop mee in de creatieve wereld van recycling en leert hen een eigentijds sieraad te maken met behulp van gebruikte kralen, lintjes of knopen. De deelnemers kunnen eigen materialen meenemen die zij graag nieuw leven inblazen of maken gebruik van het materiaal dat tijdens de workshop aanwezig is.

De workshop begint om 12.30 uur en biedt plaats aan maximaal 10 deelnemers. De kosten bedragen € 25,- per persoon, inclusief materialen en koffie of thee. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via info@luchouweling.nl , 06-24183295 of in de galerie.

Anne-Katrien Ausems maakt via haar bedrijf LoliesART bijzondere sieraden, tassen en voorwerpen. Ook geeft zij workshops aan volwassenen en kinderen. Het stimuleren van creativiteit en het recyclen van materialen en producten staat daarbij altijd centraal.

Galerie/atelier Papillon ligt in het Amstelpark, tussen de speeltuin en de grote vijver. Naast workshops en cursussen, kunnen bezoekers er terecht voor een wisselend aanbod aan schilderijen, lichtobjecten, sieraden, keramiek en luxe cadeauartikelen. Galerie/atelier Papillon is open op woensdag t/m zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Voor meer informatie kijkt u op www.galerie-papillon.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.