Bijgewerkt: 16 mei 2022

Workshop 'Poëzie en verbeelding' in het Amstelpark

Nieuws -> Cultuur

Bron: Luc Houweling
26-01-2012

Beeldend kunstenaar Luc Houweling en tekstschrijver Fred Weller geven op zondag 5 februari 2012 een workshop 'Poëzie en verbeelding' in galerie/atelier Papillon in het Amstelpark, Amsterdam. Tijdens de twee uur durende workshop schrijven de deelnemers een gedicht en verwerken zij dit in een kunstwerk.

houweling Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Beeldend kunstenaar Luc Houweling


Hoe bedenk je een onderwerp voor een gedicht? Hoe zet je gedachten om in woorden en welke vorm kies je daarvoor? Hoe zet je een gedicht om in beeld? Welke beelden passen bij je woorden en hoe zet je die op papier? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de workshop. De deelnemers zijn vooral zelf bezig en hebben aan het eind van de workshop een eigen werkstuk.

De workshop begint om 12.30 uur en biedt plaats aan maximaal 10 deelnemers. De kosten bedragen € 25,- per persoon, inclusief materialen en koffie of thee. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via info@luchouweling.nl , 06-24183295, of in de galerie.

Galerie/atelier Papillon ligt in het Amstelpark in Amsterdam, tussen de speeltuin en de grote vijver. Naast workshops en cursussen, kunnen bezoekers er terecht voor een wisselend aanbod aan schilderijen, lichtobjecten, sieraden, keramiek en luxe cadeauartikelen. Galerie/atelier Papillon is open op woensdag t/m zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Voor meer informatie kijkt u op www.galerie-papillon.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.