Bijgewerkt: 17 mei 2022

Workshop Luc Houweling 'Kleintje kunst' in het Amstelpark

Nieuws -> Cultuur

Bron: Luc Houweling
03-10-2013

Beeldend kunstenaar Luc Houweling geeft op zaterdag 12 oktober 2013 een workshop 'Kleintje kunst' in galerie/atelier ParkArt in het Amstelpark, Amsterdam. Deze workshop hangt samen met de gelijknamige expositie die momenteel in de galerie plaatsvindt. De deelnemers maken tijdens de workshop hun eigen kunstwerk op een houten paneeltje en kunnen daarbij gebruik maken van verschillende beeldende technieken.

De expositie ‘Kleintje kunst’ bestaat uit ruim 30 paneeltjes van 20 x 20 cm, bewerkt door 10 kunstenaars uit verschillende disciplines en met verschillende technieken. Er zijn paneeltjes beschilderd, maar er zijn er ook die bewerkt zijn met sloophout, collage of fotografie. Omdat alle paneeltjes dezelfde afmeting hebben, biedt de tentoonstelling zowel eenheid als verscheidenheid.

park-art Amstelveen
(Bron Luc Houweling - 2013)

De Galerie ParkArt is geopend


Tijdens de workshop op 12 oktober, maken de deelnemers hun eigen kunstwerk op een paneeltje. Ze kunnen daarbij gebruik maken van verf, inkt, krijt of collage. Luc Houweling helpt bij het maken van keuzes en licht de verschillende technieken toe.

De workshop vindt plaats op zaterdag 12 oktober van 12.30 tot 14.30 uur en biedt plaats aan maximaal 10 deelnemers. De kosten bedragen € 25,- per persoon, inclusief materialen en koffie of thee. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via info@luchouweling.nl, 06-24183295, of in de galerie.

Galerie/atelier ParkArt ligt in het Amstelpark in Amsterdam, tussen de speeltuin en de grote vijver. Naast workshops en cursussen, kunnen bezoekers er terecht voor een wisselend aanbod aan schilderijen, lichtobjecten, sieraden, keramiek en luxe cadeauartikelen. Galerie/atelier Parkart is open op vrijdag t/m zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Voor meer informatie kijkt u op www.galerieparkart.nl. De galerie is ook te volgen via Facebook en Twitter. Adres: Amstelpark 13 1083 HZ AmsterdamAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.