Bijgewerkt: 25 mei 2024

Wonderpark Café komt naar Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Iconic Studios
31-01-2024

Uniek café met indoor speelparadijs opent 1 februari 2024 haar deuren in het winkelcentrum Stadshart Amstelveen.

Wonderpark Café opent haar deuren aan het Buitenplein 83 in Amstelveen. Het café onderscheidt zich door de overdekte indoor speeltuin en is daarmee de eerste in de regio. De focus ligt op kwalitatief hoogwaardig eten, heerlijke koffie en een speelruimte waar zowel ouders als kinderen van kunnen genieten.

Wonderpark Café is ontstaan uit liefde voor Amstelveen en de wens om iets terug te geven aan de gemeenschap. Volgens oprichter Boy Binda, een Amstelvener in hart en nieren, is het café ontstaan uit de ambitie om ontspanning voor ouders opnieuw vorm te geven en een onvergetelijke ervaring te bieden voor kinderen. Met trots benadrukt Boy dat het café gebruik heeft gemaakt van duurzame materialen en de binnenplaats heeft omgetoverd tot een speelparadijs waar kinderen plezier kunnen maken en ouders ontspannen van een ontbijtje, koffie of lunch kunnen genieten.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2024)

Het Wonderpark Café in Stadshart Amstelveen op het Buitenplein


“Als Amstelvener ben ik zo trots om Wonderpark Café in Stadshart Amstelveen te openen. We hebben aan elk detail gedacht om deze betoverende speelruimte te creëren, waarbij we zoveel mogelijk werken met duurzame materialen en biologische producten” -Aldus Boy Binda. De speeltuin stimuleert de verbeelding en nieuwsgierigheid van kinderen. Bij Wonderpark Café worden vriendelijke toegangsprijzen gehanteerd, zodat iedereen kan genieten van een unieke speelomgeving.

Openingstijden: Maandag 12:00 tot 18:00 uur. Dinsdag t/m zaterdag 09:00 tot 18:00 uur. Zondag 12:00 tot 18:00 uur

Openingsacties. De feestelijke opening vindt plaats op donderdag 1 februari. De eerste 100 kinderen kunnen deze dag gratis komen spelen. Tot 15 april 2024 kunnen Stadshart Amstelveen Club members profiteren van een exclusieve 50% korting op de entreekaarten. Daarnaast ontvangen zij ook nog eens 10% korting op het eten en drinken bij Wonderpark Café. Het enige wat je hoeft te doen is je Stadshart Amstelveen Club kaart te tonen in de app. Kijk voor meer informatie op de website en de tarieven van Wonderpark Café.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.