Bijgewerkt: 5 maart 2024

Winterstop voor beeldentuin buitenplaats Wester-Amstel

Nieuws -> Wester-Amstel

Bron: Groengebied Amstelland
24-09-2011

De beelden in de beeldentuin Wester-Amstel in Amstelveen zijn tot 4 oktober 2011 te bezichtigen, daarna gaan de beelden terug naar de kunstenaars, of naar de nieuwe eigenaars. Dit seizoen heeft de beeldentuin Wester-Amstel veel bezoekers getrokken en was het ook weer mogelijk om aan een rondleiding deel te nemen.

beeldentuin Amstelveen
(Foto Groengebied Amstelland - 2011)

Een kunstwerk in de beeldentuin


Van deze mogelijkheid is dan ook gretig gebruik gemaakt. De organisatie kijkt terug op een geslaagde expositie en is ook dit jaar tevreden over het bezoekersaantal en het aantal verkochte beelden. De beeldentuin is dit jaar voor de vierde keer gerealiseerd en is een initiatief van Ienke Damsté, die zelf beelden van steen maakt.

Weliswaar zijn er geen beelden te zien in de winterperiode, maar bezoekers kunnen wel heerlijk wandelen door het mooie 17de eeuwse park van buitenplaats Wester-Amstel en genieten van de mooie natuur. In het huis van buitenplaats Wester-Amstel worden regelmatig concerten en lezingen georganiseerd door de Stichting Vrienden Wester-Amstel.

Kijk voor meer informatie over deze activiteiten op de websites www.groengebied-amstelland.nl en www.wester-amstel.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.