Bijgewerkt: 23 juli 2024

Wintermarkt en kerst op Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
25-11-2008

Kerst nadert, ook op Schiphol. De terminal is getooid met kerstdecoraties; van traditionele kerstversiering op Schiphol Plaza tot grote Delfts blauwe decoraties in Lounge 2 en de 'Jewels of the World' in Lounge 3.

In totaal zijn er in de terminal 200 kerstbomen neergezet en 5.000 wereldbolballen opgehangen. Ook de parkeergarages- en terreinen laten zien dat kerst er aan komt. Opvallend is de grote wereldbol op de parkeerplaats P3, die uit duizenden led lichtjes is opgebouwd.

Nieuw dit jaar is de wintermarkt die tot 23 december elke dinsdag plaatsvindt op Schiphol Plaza tussen 11.00 en19.00 uur. Tot en met 5 december ligt de nadruk op deze markt op typische winter- en Sintartikelen. Daarna zal de wintermarkt geheel in het teken staan van kerst en kan men er terecht voor allerlei kerstartikelen, kerstcadeautjes, glühwein en andere lekkernijen.

Entertainment

Van 13 tot 26 december 2008 treden er, eveneens volgens traditie, veel artiesten op zowel voor als achter de paspoortcontrole. Zo zijn er de zingende kerstboom, de sneeuwkoningin, Jamal en de drie wijzen en Kerstmannen die cadeautjes uitdelen. Ook zijn er optredens van DJ Ardy B en DJ Booth. Het kerstentertainment is er elke dag tussen 10.00 en 14.00 uur.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.