Bijgewerkt: 1 oktober 2022

Winter Village 2019 in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Smith Communicatie
28-11-2019

Ook dit jaar tovert Stadshart Amstelveen het winkelcentrum om tot winters dorp. Winter Village vindt dit jaar plaats van 7 december 2019 tot en met 5 januari 2020. Zo kunnen winterliefhebbers schaatsen op de 450 m² ijsbaan op het Stadsplein en daarna opwarmen in de sfeervol ingericht horeca locaties. In aanloop naar het jaarlijkse Winter Village worden bezoekers nu al verrast met Amstlvn Twinkelt.

Dit is een unieke wandelbeleving door het winkelcentrum met meer dan 25 iconische kersfiguren bekend van diverse Disney films en andere eyecatchers als de metershoge verlichtte beer in het Binnenhof. De officiële opening van Winter Village vindt plaats op zaterdag 7 december 13:00 uur. Deze middag is het winkelcentrum extra winters  met de spectaculaire Winter Parade en optredens van o.a. Dennis van Veen. Voor meer informatie: www.wintervillageamstelveen.nlStadshart Amstelveen is een waar shopwalhalla voor alle kerstinkopen. Met meer dan 150 winkels van de bekende ketens als Zara, NA-KD, Costes en Dille & Kamille tot originele lokale schatten als Maddox en Old South. Naast winkelen biedt het Stadshart in de decembermaanden winterse activiteiten voor jong en oud. Hieronder het overzicht van alle activiteiten in de decembermaand:

- Stadshart Amstelveen is in de decembermaand extra geopend met een koopavond op vrijdag 20 december en maandag 23 december 2019. De winkels zijn dan open tot 21:00 uur. Op tweede kerstdag is het winkelcentrum open van 12:00 - 18:00 uur.

- Zaterdag 7 december is de officiële opening van Winter Village. Vanaf 13:00 uur kunnen bezoekers genieten van optredens van o.a. Dennis van Veen en heerlijke hapjes en drankjes. Op deze dag rijdt ook de Winter Parade tussen 12:30 en 16:30 uur door het centrum. Hier geven verschillende winterse figuren als Olaf & Elsa een spectaculaire show. Na afloop van de parade is er gelegenheid om op de foto te gaan.

- De grootse schaatsbaan van Amstelveen? is geopend van zaterdag 7 december tot en met zondag 5 januari. Naast vrij schaatsen, BSO-schaatsen, schoolschaatsen en discoschaatsen komen IJsprinsessen Anna en Elsa een bezoekje brengen op zaterdag 14 december. Op zaterdag 4 januari komen de Super Heroes langs.

- Zaterdag 14 december 2019 om 15.30 uur zal de eerste Santa Run in Amstelveen plaatsvinden. In het Stadshart van Amstelveen rennen/wandelen enkele honderden Kerstmannen, -vrouwen en -kinderen een mooie route door het centrum van Amstelveen. De wandel/run gaat over een parcours van 3.5 KM door Amstelveen. Een deel van de run gaat dwars door het winkelcentrum. Inschrijven voor deelname aan de Santa Run kan via: https://amstelveen.rotarysantarun.nl/inschrijven. Bezoekers kunnen tot en met 5 januari prachtig verlichte kerstfiguren bewonderen in het centrum. Onder de noemer Amstlvn Twinkelt nemen Mickey & Mini, Pluto, Goofy, maar ook Olaf uit de bekend Frozen film een prominente plek in het Stadshart.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.