Bijgewerkt: 22 mei 2022

'Winter Open Ateliers 2013' in Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: YvonneMaya Bakker
26-01-2013

16 kunstenaars van de 16 gemeenteateliers Amstelveen openen hun deuren:

Nico Knapper opent ‘Winter Open Ateliers’

Tv regisseur, producer en zanger Nico Knapper opent zaterdag 2 februari 2013 om 13.00 uur, de ‘Winter Open Ateliers’. Een primeur voor Amstelveen: 16 kunstenaars, verdeeld over twee ateliergebouwen (Amsterdamseweg 24 & van Weerden Poelmanlaan 4) die intensief samenwerken om het publiek een interessant en verrassend programma aan te bieden waarin kunst centraal staat. 

ateliers Amstelveen
(Bron Open Ateliers Amstelveen - 2013)

De omslag van de uitnodiging naar 'Winter Open Ateliers 2013' in Amstelveen


U kunt alle kunstenaars ontmoeten, met hen in gesprek gaan en rondkijken in unieke panden. De grote diversiteit aan kunstvormen, getoond in de intimiteit van de individuele ateliers, maken van dit evenement een echte publiekstrekker. Multimedia, fotografie, meubeldesign, grafiek, zijde schilderen, beeldhouwen, grafische mixed media, schilderen, tekenen, installaties, aquarellen en monumentale vormgeving; het is er allemaal. Beide locaties zijn zaterdag 2 en zondag 3 februari geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Aan de Amsterdamseweg 24 vindt u Ans Bakker van der Pluijm, YvonneMaya Bakker, Sharon van den Berg, Henka Bohlander, Pascale Lefebvre, Julia Hope, Niek de Jong, Ulric Roldanus en gastexposanten Irene Doorenbosch en Joep Backhuis. Aan de van Weerden Poelmanlaan 4 vindt u Ma Hui, Ellen ten Kroode, Ingeborg Oderwald, Stephanie Rhode, Paul van Riel, Norman Roemer, Joop Rubens en Julia dos Santos Baptista'.

ateliers Amstelveen
(Bron Open Ateliers Amstelveen - 2013)

Bladzijde twee van de uitnodiging met de werken van de Amstelveense kunstenaars


De opening van het Winter Open Atelier vindt zaterdag plaats om 13.00 uur in het ateliergebouw aan de Amsterdamseweg 24.  Het evenement wordt zondag rond 17.00 afgesloten een feestelijke finissage. Er is een wijnproeverij (awwijn.nl ) en Spaanse hapjes ( despaanseschuur.nl ) in het ateliergebouw aan de van Weerden Poelmanlaan 4.

Wat: ‘Winter Open Ateliers’ gemeenteateliers Amstelveen. Plaats: Gemeente ateliers Amsterdamseweg 24  en van Weerden Poelmanlaan 4. Datum: zaterdag 2 en zondag 3 februari 2013. Tijd: geopend van 12.00 tot 17.00. Opening: 2 februari 2013 om 13.00 uur/ Amsterdamseweg 24 Finissage: 3 februari om 17.00 uur/ van Weerden Poelmanlaan 4

Deelnemers: Ans Bakker van der Pluijm, YvonneMaya Bakker. Sharon van den Berg, Henka Bohlander, Pascale Lefebvre, Julia Hope, Niek de Jong, Ulric Roldanus, Ma Hui, Ellen ten Kroode, Ingeborg Oderwald, Stephanie Rhode, Paul van Riel, Norman Roemer, Joop Rubens, Julia dos Santos Baptista

Lees de volledige uitnodiging van de Amstelveense kunstenaars hier. Op Facebook hebben ze ook een account geopend.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.