Bijgewerkt: 15 april 2024

Windows 10 verschijnt deze zomer in 190 landen en 111 talen

Nieuws -> Technologie

Bron: Microsoft
14-05-2015

Windows 10 komt deze zomer in 190 landen en 111 talen. Vandaag, we zijn verheugd om meer informatie te delen over de Windows 10 edities- meldt Blogging Windows. We ontworpen Windows 10 om een meer personal computers over een scala van apparaten te leveren. Een ervaring geoptimaliseerd voor elk type apparaat, maar bekend bij iedereen. Windows 10 zal een ongelooflijk breed scala van apparaten dienen - alles van pc's, tablets, telefoons, Xbox One, Microsoft HoloLens en Surface Hub.

Ongeacht welke Windows 10-apparaat van onze klanten gebruiken, zal de ervaring comfortabel voelen en er zal een enkele, universele Windows Store komen, waar ze kunnen alle versies vinden en uitproberen en Universal Windows apps kopen.

Windows 10 Thuis is de consument-gerichte desktop editie. Het biedt een vertrouwde en persoonlijke ervaring voor pc's, tablets en 2-in-1s. Windows 10 Thuis helpt mensen grote dingen, zowel groot en klein doen. Met Windows 10 zullen ze productiever zijn en meer plezier hebben dankzij een lange lijst van nieuwe innovaties: Cortana, 's werelds meest persoonlijke digitale assistent; de nieuwe Microsoft Edge web browser; Continuum tablet-modus voor touch-geschikte apparaten; Windows Hallo face-herkenning, iris en vingerafdruk login; en rechts uit de doos, een breed scala van universele Windows apps, zoals foto's, Maps, Mail, Calendar, muziek en video *.


Windows 10 Enterprise bouwt voort op Windows Pro 10, voegt geavanceerde functies die zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van middelgrote en grote organisaties. Het biedt geavanceerde mogelijkheden om te helpen beschermen tegen de steeds groter wordende waaier van moderne veiligheidsbedreigingen gericht op apparaten, identiteiten, toepassingen en gevoelige bedrijfsinformatie. Windows 10 Enterprise ondersteunt ook het breedste scala van opties voor besturingssysteem implementatie en uitgebreide apparaat en het beheer van de app.

Windows 10 onderwijs bouwt voort op Windows 10 Enterprise, en is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van scholen – personeel, bestuurders, leraren en studenten. Deze editie zullen beschikbaar zijn via het academische Volume Licensing, en zal er paden voor scholen en studenten met behulp van Windows 10 Home en Windows 10 Pro apparaten om te upgraden naar Windows 10 onderwijs.

Introductie Windows 10 edities

Zoals in het verleden, we zullen bieden verschillende Windows-edities die zijn aangepast voor diverse apparaat families en gebruikt. Deze verschillende edities behoeften specifieke van onze verschillende klanten, van consumenten tot kleine bedrijven tot de grootste ondernemingen.

Windows 10 Home is de consument-gerichte desktop-editie. Het biedt een vertrouwde en persoonlijke ervaring voor PC's, tabletten en 2-in-1s. Windows 10 Home zal helpen mensen doen grote dingen, zowel groot en klein. Met het, zal ze meer productief en hebben meer plezier dankzij een lange lijst van nieuwe innovaties: Cortana,'s werelds meest persoonlijke digitale assistent; de nieuwe Microsoft rand webbrowser; Continuüm-modus Tablet PC actief voor touch-apparatuur; Windows Hello -erkenning van het gezicht, iris en vingerafdruk login; recht uit de doos en een brede waaier van universele Windows apps zoals foto's, kaarten, Mail, agenda, muziek en Video *.

We brengen de Xbox gaming ervaring op Windows 10, geven games en gamers toegang tot de Xbox Live gaming community, waardoor het vastleggen en delen van gameplay en geven Xbox eigenaren de mogelijkheid om te spelen met hun Xbox-één en spelen vanaf elke Windows 10 PC in hun huis.

Foto Amstelveen
(Bron Microsoft - 2015)

Bureaublad indeling in Windows 10


Windows Mobile 10 is ontworpen voor het leveren van de best mogelijke gebruikerservaring op aanraking-centric, kleinere, mobiele apparaten zoals smartphones en kleine tabletten. Het beschikt over de dezelfde, nieuwe universele Windows apps die zijn opgenomen in Windows 10 Home, evenals de nieuwe aanraking-geoptimaliseerde versie van Office. Windows 10 Mobile biedt grote productiviteit, beveiliging en beheer mogelijkheden voor klanten die gebruik maken van hun persoonlijke apparaten op het werk. Bovendien, zal Windows 10 Mobile sommige nieuwe apparaten om te profiteren van continuüm voor telefoon, zodat mensen hun telefoon als een PC gebruiken kunnen wanneer verbonden met een groter scherm inschakelen.

Windows 10 Pro is een desktop-editie voor PC's, tabletten en 2-in-1s. Voortbouwend op de vertrouwde en innovatieve functies van Windows 10 Home, heeft het veel extra functies om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van kleine bedrijven. Windows 10 Pro helpt bij het effectief en efficiënt beheren hun apparaten en apps, beschermen hun gevoelige bedrijfsgegevens, ondersteuning van externe en mobiele productiviteit scenario's en te profiteren van wolk technologieën. Windows 10 Pro apparaten zijn een geweldige keuze voor organisaties ter ondersteuning van kiezen uw eigen apparaat (CYOD) programma's en prosumer klanten. Windows 10 Pro laat ook klanten profiteren van de nieuwe Windows Update voor het bedrijfsleven, die zal verminderen beheerskosten, zorgen voor controle op implementatie bijwerken, bieden sneller toegang tot beveiligingsupdates en bieden toegang tot de nieuwste innovatie van Microsoft op een permanente basis.

Zoals aangekondigden wij eerder dit jaar, voor de eerste keer ooit, bieden wij de volledige versies van Windows 10 Home, Windows 10 Mobile en Windows 10 Pro als een Ongegeneerdheid upgrade voor in aanmerking komende Windows 7, Windows 8.1 en Windows Phone 8.1 apparaten die in het eerste jaar na het launch.* upgrade Zodra u een upgrade uitvoert, hebt u Windows 10 kostenloos op dat apparaat.

Windows 10 Enterprise bouwt voort op Windows Pro 10, toe te voegen geavanceerde functies die zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van middelgrote en grote grootte organisaties. Het biedt geavanceerde mogelijkheden om te helpen beschermen tegen de steeds groter wordende waaier van moderne veiligheidsbedreigingen gericht op apparaten, identiteiten, toepassingen en gevoelige bedrijfsinformatie. Windows 10 Enterprise ondersteunt ook het breedste scala van opties voor besturingssysteem implementatie en uitgebreide apparaat en het beheer van de app.

Windows 10 onderwijs bouwt voort op Windows 10 Enterprise, en is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van scholen – personeel, bestuurders, leraren en studenten. Deze editie zullen beschikbaar zijn via het academische Volume Licensing, en zal er paden voor scholen en studenten met behulp van Windows 10 Home en Windows 10 Pro apparaten om te upgraden naar Windows 10 onderwijs.

Windows 10 Mobile Enterprise is ontworpen voor het leveren van de beste klantervaring aan zakelijke klanten op smartphones en kleine tabletten. Het is beschikbaar voor onze klanten met volumelicenties. Het biedt de grote productiviteit, veiligheid en beheermogelijkheden mobiel apparaat dat Windows 10 Mobile biedt, en flexibele manieren voor bedrijven voegt beheren van updates. Bovendien, zal Windows 10 Mobile Enterprise de nieuwste veiligheids- en innovatie-functies opnemen, zodra ze beschikbaar zijn.

Windows 10-edities:

1. Windows 10 Home: thuisgebruikers

2. Windows 10 Pro: klein zakelijk

3. Windows 10 Enterprise: grotere bedrijven

4. Windows 10 Education: educatieve instellingen

5. Windows 10 Mobile: smartphones

6. Windows 10 Mobile Enterprise: zakelijke smartphones

Wij zijn ongelooflijk enthousiast over de innovatie in Windows 10 die zal worden geleverd door middel van deze edities. Bekijk voor meer informatie op Windows.com aangezien wij ons zelfs dichter bewegen om te lanceren.

Tony Prophet

*Cortana zullen beschikbaar zijn op Windows 10 bij lancering in selecte markten. Windows Hallo vereist een gespecialiseerde, verlichte infraroodcamera voor facial recognitie iris detectie, of een vingerafdruklezer, die ondersteuning biedt voor de Windows Biometrische Framework. Apps en diensten kunnen per markt verschillen.

** Meer informatie over de gratis upgrade aanbod kan worden gevonden op Windows.com.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.