Bijgewerkt: 24 februari 2024

Wij gaan niet weg voor winkels!

Nieuws -> Politiek

Bron: SP-Amstelveen
09-06-2013

Met een algemene brief heeft de burgemeester Van Zanen de bewoners bij het Stadshart medegedeeld, dat 'uw woning in het plangebied ligt' voor de uitbreiding van het Stadshart. Met de mededeling, dat hun woning wellicht behoort tot de woningen die gesloopt zouden gaan worden.

Wij hebben een aantal bewoners gesproken en veel mensen zijn verbouwereerd achtergelaten door de algemene brief die het college in de bus heeft gegooid. Het zal je maar gebeuren als je thuis komt en je vindt dergelijke brief op de deurmat. "Uw huis wordt gesloopt".

stadshart Amstelveen
(Foto SP-Amstelveen - 2013)

Actievoerders in het Stadshart Amstelveen


De SP-Amstelveen is verbaasd over de wijze van communiceren van de gemeente naar de bewoners toe. Een bom leggen in de beurt, het lontje aansteken en dan keihard weglopen. Dat is wat het college hier gedaan heeft. Voor de SP onacceptabel!

De SP heeft met een flyer de mensen opgeroepen om vooral contact te zoeken met raadsleden om de raadsleden duidelijk te maken wat dit met hun doet. Zij zijn het tenslotte die een besluit nemen of dit plan door mag gaan ja dan nee. De bewoners zitten ondertussen niet stil en zijn in actie gekomen. Er is een Facebook pagina in de lucht:

De SP zal zich in eerste instantie zoveel mogelijk richten op de belangen van de huidige bewoners want zij voelen zich zwaar gedupeerd en denken de strijd tegen Goliath, zoals een bewoner de SP vertelde, al op voorhand te hebben verloren. Zij verdienen ,en krijgen, onze steun.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.