Bijgewerkt: 22 juli 2024

Wietplantage ontdekt op de Lindenlaan in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Basisteam Amstelveen
16-03-2022

Dinsdagavond 15 maart 2022 werd de politie gevraagd om een loodgieter te ondersteunen op de Lindenlaan. Daar bleek een behoorlijke waterlekkage te zijn. Bij enkele woningen stroomde het water al door de meterkast heen; levensgevaarlijk!- meldt het Politie Basisteam Amstelveen op Facebook.

De woning, waar het water vandaag zou komen zou bewoond moeten zijn maar er was niemand thuis. Door het inzetten van onze ‘bonk’ werd de voordeur geforceerd en de politiemensen kregen het meteen warm! In 2 kamers vonden zij een wietplantage.

Foto Amstelveen
(Foto Politie Basisteam Amstelveen - 2022)

Politieauto voor de flat aan de Lindenlaan op 15 maart 2022, waar later een wietplantage werd ontdekt


Omdat de stroom illegaal werd afgetapt en er door het complex water stroomde zijn meerdere woningen ontruimd. Voor de bewoners is opvang verzorgd. De plantage is ontruimd, de planten zijn vernietigd en de gemeente zal mogelijk de woning voor drie maanden sluiten. Een wietplantage midden in een woonwijk. Hier zou je toch iets van moeten merken….? Je kan je informatie veilig en anoniem kwijt via Meld misdaad anoniemAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.