Bijgewerkt: 24 juli 2024

Wethouder Groot feliciteert Amstelveense marktlieden voor hun 2de plaats

Nieuws -> Stadshart

Bron: Gemeente Amstelveen
22-03-2014

Onder het toeziend oog van tientallen bezoekers van de weekmarkt Amstelveen op vrijdag 21 maart 2014 heeft wethouder Jan-Willem Groot namens de gemeente Amstelveen de marktkooplui van harte gefeliciteerd met hun eervolle 2de plaats bij de verkiezing ‘Beste markt van Nederland’.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2014)

De voorzitter van het marktpromotieteam George Kabalt (l) ontvangt vanwege zijn jarenlange inzet een mooi boeket uit handen van marktmeester Albert Prins (r). Wethouder Jan-Willem Groot kijkt goedkeurend toe


“De sterke regiofunctie, de mooie locatie, het brede assortiment, maar bovenal de inzet van al die hardwerkende ondernemers op de markt hebben gezorgd voor deze prachtige prestatie. Ik ben erg trots op iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit succes”, aldus wethouder Economische Zaken Jan-Willem Groot (CDA).

De wethouder maakte van de gelegenheid gebruik om de scheidende voorzitter van het marktpromotieteam, George Kabalt, in het zonnetje te zetten en hem te bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de belangen van de Amstelveense marktlui.

Amstelveen deed bij de ‘Beste markt van Nederland ‘ mee in de categorie grote markten, met meer dan 50 ondernemers. Deze verkiezing werd georganiseerd door de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH). De vrijdagmarkt in Maastricht werd eerste in deze categorie.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.