Bijgewerkt: 18 mei 2024

Westwijk On Wheels 2010

Nieuws -> Sport

Bron: Gemeente Amstelveen
30-08-2010

Evenement voor jong en oud

Zondag 5 september 2010 vindt van 13:00 tot 17:30 uur, Westwijk On Wheels plaats op het Westwijkplein. Dit evenement staat in het teken van mobiliteit en heeft tot doel jong en oud bij elkaar te brengen. Het is het vierde en laatste project dat betrekking heeft op de manifestatie ‘Wij Westwijkers’.

Kart Centrum Bleekenmolen is één van de organisaties die een aantal onderdelen op deze dag verzorgt. Zo nemen zij een tweepersoons racesimulator mee, genaamd Daytona. Hier is het de gehele dag mogelijk elkaar uit te dagen voor een spannende race. Ook is er een trapskelterbaan, waar maximaal zes personen zich tegelijkertijd op kunnen vermaken en is er een wielenwisselspel, waar mensen kunnen strijden voor de snelste pitstop.

Op het plein staan stands van onder andere Winkeliersvereniging Westwijk, stichting Cardanus en een fietsenmaker. Daarnaast is ook de politie aanwezig met een stand. Zij geeft voorlichting over alles omtrent het verkeer.   Medewerkers van Veilig Verkeer Nederland assisteren hen hierbij.  Ook is er een podium met muziek en spelletjes en is wijkcentrum Westend geopend voor versnaperingen. Voor meer informatie kunt u terecht bij Tim Boots, jongerenwerker bij Cardanus. Telefoonnummer: 06 - 52112598Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.