Bijgewerkt: 19 maart 2024

Wekelijks programma speciaal voor senioren in P60

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Amstelring Dagbesteding
29-08-2019

In navolging van de succesvolle Gold & Old middagen in het voorjaar, starten P60 en Amstelring Dagbesteding in september 2019 met een wekelijks programma speciaal voor senioren. Alle ouderen uit Amstelveen, die niet achter de geraniums willen zitten, geen behoefte hebben aan Bingo of bloemschikken, worden uitgedaagd zich aan te sluiten bij dit unieke project!

Vanaf september is er iedere maand een cultureel programma te beluisteren in het café van P60. De andere dinsdagen zingen we longen uit het lijf onder bezielende leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen. Iedereen kan zich aansluiten. Zowel bij het koor als bij de culturele middagen. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer! Wil je graag meedoen, maar lukt dat niet zonder hulp of ondersteuning? Laat ons dit dan weten, dan zoeken we naar een passende oplossing, je bent hierin zeker niet de enige!



Gold & Old is een initiatief van P60 en Amstelring Dagbesteding. Ze stellen tot doel senioren met elkaar te verbinden en de beeldvorming rondom ouderen positief te beïnvloeden. Niet alle ouderen willen (alleen) handwerken of klaverjassen. Mensen die net iets anders zoeken, zijn op deze middagen helemaal op hun plaats. Iedereen is welkom, de entree van het cultuurcafé is gratis. Live muziek in café - Iedere eerste dinsdag van de maand. Start: dinsdag 10 september 2019 (dus de eerste keer is niet de eerste van de maand) 14:30 - 17:00. Kosten: gratis.

Programma: 10 september mooie en lieve liedjes van Lotte Kerkman, 1 oktober vrolijke quiz & onze one-man-huisband: Lonely Knuckle, 5 november prachtige meerstemmige liedjes door Steelstreet, 3 december bouwen we een feestje met het duo Colourfull Minds, Senioren Rockkoor - Alle (andere) dinsdagen, behalve de 1ste van de maand. Start: 17 september inloop 15:00, start 15:30 tot 17:00. Kosten: 8,- per keer. Wil je meedoen aan het koor? Dan kan je je opgeven via onderstaand e-mailadres. De kosten kunnen ter plekke, per keer betaald worden. Heeft u ondersteuning nodig of bent u juist bereid om iemand onderweg op te halen die minder mobiel is? Neem dan contact op met Mara van Limbeek via: mygeneration@amstelring.nl  of 06-22064255. Adres: P60 Stadsplein 100a, 1181 ZM Amstelveen



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.