Bijgewerkt: 11 juni 2023

Weer veel inbraken

Nieuws -> Politie

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
12-03-2009

In de wijken Keizer Karelpark, Middenhoven en Westwijk is de afgelopen week (10-2009) opnieuw een aantal keer ingebroken. Ook werden meerdere pogingen tot inbraak bij de politie gemeld.

Bij een woning aan de Professor Junkerslaan werd bij een inbraak een laptop en een portemonnee buit gemaakt, in de Rambaldolaan en op het Veenendaalplein bleef het bij pogingen.

Uit een woning aan Boogschutter in Middenhoven werden parfum, een pc, juwelen, pennen en geld ontvreemd. De dieven kwamen binnen door de voordeur te forceren. Vooral de slaapkamers op de eerste verdiepingen werden doorzocht.

In de Catharina van Renneslaan in de Westwijk werd de dader overlopen door buurman, die vervolgens werd bedreigd. Buit: TomTom, autosleutel, pc, film en fotoappararuur, GSM en sieraden.

In de Suze Robertsonlaan werd binnengegaan bij een woning door via de Kliko op de aanbouw te klimmen en vervolgens door een geopend raam naar binnen te gaan. De dieven namen een GSM mee.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.