Bijgewerkt: 21 juni 2024

Weer hennepplanten in flat aangetroffen in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
17-04-2013

In een flatwoning aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen zijn dinsdag 16 april 2013 een aantal henneptoppen aangetroffen. Een 22-jarige man uit Utrecht is aangehouden. De henneptoppen, zijn telefoon en auto is in beslag genomen.

Naar aanleiding van een melding van een sterke wietgeur in deze woning, stelde de politie een onderzoek in. De ramen van de woning, die al maanden leegstond, waren dichtgeplakt. Eenmaal binnen trof de politie twee dozen aan met getopte hennepplanten aan.


Grotere kaart weergeven De Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen

Drie personen sloegen bij het binnentreden van de politie, vermoedelijk via het balkon en het dak van de flatwoning, op de vlucht. In diverse ruimten van de woning stonden lege potten. De politie constateerde eveneens, dat er illegaal stroom werd afgetapt.

De 22-jarige man uit Utrecht is aangehouden, de twee andere verdachten zijn nog voortvluchtig. De verdachte is na verhoor heengezonden. Hij bekende, dat hij was ingehuurd om in het pand henneptoppen te oogsten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.