Bijgewerkt: 15 april 2024

Week van de Chronisch Zieken

Nieuws -> Gezondheid

Bron: CWI / Chronisch ziek
05-11-2007

Tijdens de Week van de Chronisch Zieken, van 9 tot en met 15 november 2007, organiseren CWI (Centrum voor Werk en Inkomen) en UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemers Verzekeringen) op zeven plaatsen in Nederland bijeenkomsten onder het motto "Samen Beter Werken". Deze informatiebijeenkomsten zijn bedoeld voor chronisch zieke en arbeidsgehandicapte werkzoekenden en werkgevers die werknemers met een beperking in dienst hebben of dat overwegen.

chronisch ziek Amstelveen
(Chronisch ziek - 2007)

De flyer van Samen Beter


Voor chronisch zieken en arbeidsgehandicapten organiseren CWI en UWV lezingen, sollicitatieworkshops, cursussen zelfpresentatie en talentherkenning. Ook kunnen zij contact leggen met potentiële werkgevers en advies inwinnen bij adviseurs van CWI en UWV. Een aantal bekende Nederlanders, waaronder presentatrice Lucille Werner, levert een bijdrage aan de bijeenkomsten.

Werkgevers kunnen zich tijdens de Week van de Chronisch Zieken door lezingen en workshops laten informeren over recente ontwikkelingen op het gebied van wet-en regelgeving (wet WIA, wet Poortwachter) en reïntegratie van arbeidsgehandicapten. 

De bijeenkomsten "Samen Beter Werken" vinden plaats in Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Venlo, Hilversum, Hoogeveen en Enschede. Een overzicht van de activiteiten per locatie vindt u op www.werk.nl .

Kijk voor meer informatie over de Week van de Chronisch Zieken op www.chronischziek.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.