Bijgewerkt: 20 april 2024

Wandeling met de leden van Actief voor Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: Actief voor Amstelveen
10-02-2022

Kandidaten op de kieslijst van Actief voor Amstelveen, wandelen elke zondag om 12.00 uur een rondje rond de Poel in Amstelveen. Zij nodigen inwoners van Amstelveen uit, om samen met hen te wandelen. Het motto Horen, Zien en Doen brengen zij op deze manier nog meer in praktijk.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

De Amstelveense veenplas de Poel in april 2016 met in de achtergrond de St. Urbanuskerk in Bovenkerk


Tijdens deze informele wandeling luisteren onze mensen  naar inwoners. En het maakt niet uit waar het over gaat. Het weer, kinderen, politiek, onderwijs, wonen, Schiphol of de natuur. Waar lopen inwoners tegenaan, wat zien ze graag veranderen in Amstelveen of heeft men een idee om Amstelveen mooier, beter en gezelliger te maken. Wat wordt er gemist, waar is er teveel van, kortom alles is bespreekbaar. Voor mindervalide inwoners bedenken wij een alternatief op maat.

Ook na 16 maart 2022, blijft de AVA Walk & Talk doorgaan. Iedereen is welkom. Gezellig met elkaar, maar ook privé gesprekken zijn mogelijk. Aanmelden mag, maar is niet per se noodzakelijk. Er loopt altijd iemand van AVA op zondag om 12.00 uur een rondje Poel. Voor een privé gesprek is aanmelden aan te raden, zodat AVA de juiste persoon kan koppelen. Meer weten of een privé wandeling afspreken? Neem dancontact op via info@actiefvooramstelveen.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.