Bijgewerkt: 4 december 2021

Wandelende Huis en Mijnheer de Groot in het Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
23-05-2013

Onze Mijnheer de Groot is terug van weg geweest en speelt twee verschillende voorstellingen op een dag. Op zondag 2 juni 2013 om 11.00 uur speelt Mijnheer de Groot de voorstelling ‘Het geheimzinnige rode doekje’ voor iedereen van 3 en 4 jaar en om 14.30 uur de voorstelling ‘Het magische koffertje’ voor iedereen van 5 t/m 9 jaar.

Hou je van verassingen en een wereld vol magie? Bij Mijnheer de Groot kan alles! Speciaal voor de kleintjes komt Mijnheer de Groot met de voorstelling ‘Het geheimzinnige rode doekje’. Ook de grotere kinderen neemt Mijnheer de Groot mee in een magische wereld waar alles kan. Eveneens een interactieve voorstelling ‘Het magische koffertje’ vol met verassingen en magie! Kom jij ook?!

de groot Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2013)

Mijnheer de Groot


Alle jarigen krijgen van Mijnheer de Groot een hele speciale goochelstok! Frans de Groot zit bijna 50 jaar in het vak. Jarenlang gaf hij zijn medewerking aan het kinderprogramma “Sesamstraat”. Hij creëerde het typetje “Mijnheer de Groot”, dat erg geliefd is bij kinderen. Toegangsprijs is € 8,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nl


Fred Frolûk bezoekt de SamenLoop voor Hoop in Amstelveen!

Op 1 en 2 juni 2013 vindt van 15.00 uur de Samenloop voor Hoop Amstelveen 2013 plaats op het Stadsplein. Namens het Amstelveens Poppentheater verleent ‘Het Wandelende Huis’ op 2 juni de act Fred Frolûk, gespeeld door Lisette van Gemert! Theater ‘Het wandelend huis’ maakt beeldende stelten- en animatieacts die door vakkundig en bezield poppenspel jong en oud aanspreken.

Froluk Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2013)

Fred Frolûk, gespeeld door Lisette van Gemert


Fred Frolûk is een vrolijke loopact. Fred is een charmante persoonlijkheid die graag trucjes laat zien en zo af en toe het hart van een vrouw probeert te veroveren! Alleen is hij wat onhandig, zodat zijn pogingen om een goed figuur te slaan jammerlijk mislukken. Dit heeft overigens geen enkel effect op zijn humeur. Met zijn onbezonnenheid zorgt Fred voor de vrolijke noot op het evenement. De act vindt plaats op zondag 2 juni 2013 tussen 13.00 en 15.00 uur op het Stadsplein. Loop je gezellig mee?!
Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.