Bijgewerkt: 28 maart 2024

Wandel, ren en praat mee met de leden van VVD-Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
14-02-2022

De leden van VVD nodigen Amstelveners uit om in gesprek te gaan. Onze kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen gaan graag persoonlijk met u in gesprek tijdens een wandeling in het mooie Amsterdamse Bos of hardloopronde in onze polders. Meldt u aan voor de eerste ronde op zaterdag 5 maart 2022  van 14.00 - 15.30 uur via  VVD | Amstelveen - VVD Amstelveen

Foto Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2022)

De leden van VVD-Amstelveen met hun honden in het Amsterdamse Bos


Waarom deze actie? De afgelopen jaren hebben we elkaar niet veel persoonlijk kunnen ontmoeten en daar is wel veel behoefte aan. Wij vinden het belangrijk dat u kennis kunt maken met onze (nieuwe) kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen. Zo kunnen zij ook uit de eerste hand uw wensen, klachten en ideeën vernemen. Dit is voor ons een nieuwe manier om in gesprek te komen in deze tijd met beperkende maatregelen, want er gaan niets boven persoonlijk contact. 

U kunt tijdens de wandeling natuurlijk ook uw hond meenemen. We zullen gebruikmaken van een losloopgebied in het Amsterdamse Bos. Het hardlopen vindt plaats in de polder, waar we gebruik kunnen maken van de onlangs aangelegde waterpunten voor gebruik door recreanten. We kijken uit naar uw komst. Tot snel in het bos of de polder!



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.