Bijgewerkt: 14 april 2024

Waarvandaan komt mijn naam?

Nieuws -> Internet

Bron: Amstelveenweb
03-11-2009

Wie zijn wij en waar zijn wij vandaan gekomen?- deze vragen zijn meestal erg filosofisch, maar wij vragen het ons ook niet iedere dag af. Nu is het mogelijk, om op de website van NamepediA onderzoek te doen naar in ieder geval een deel van de oplossing: hoe is onze naam ontstaan?

Naam Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

Naam


NamepediA is 's werelds grootste informatie-platform en community website over persoonlijke namen. De gegevens over namen worden verzameld in alle talen en van alle culturen, maar gericht op het Latijnse alfabet.

Verschil in wijzigingen

Zoals op Wikipedia kan hier ook iedereen aan deelnemen, maar nu kan men niets direct in de database veranderen. Daarvoor in de plaats kan een verzoek tot wijziging van de gegevens worden ingediend, waarna een herziening en een stemproces volgt door de geregistreerde leden. Pas dan kunnen gegevens worden veranderd.

Als u uw voornaam en familienaam in de zoekmachine van de database intikt, krijgt u een zeer uitgebreid onderzoekresultaat: hoe is de naam ontstaan en in welke vormen is deze nog steeds aanwezig in de verschillende taalgebieden. Website: NamepediAAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.