Bijgewerkt: 7 december 2023

WK Europarei

Nieuws -> Uithoorn

Bron: Jan Heunen
09-06-2010

Uithoorn- Op zondag 20 juni 2010 zal in sporthal de Scheg aan de Arthur van Schendellaan 100-a in Uithoorn het WK Europarei worden gespeeld. Het toernooi wordt georganiseerd door de jongeren van de groep Futsal Europarei met ondersteuning van de St. New Vision Solutions (NeViSo).

Het is bestemd voor landenteams van bewoners van Europarei. De jongeren willen op deze manier hun medebewoners op sportieve wijze uitdagen te spelen om een mooie  WK Europarei bokaal en om de eer natuurlijk.

Aanvang van het evenement is om 11.45 uur; dan zal de loting voor de poule samenstelling plaatsvinden. Om 17.40 uur is de prijsuitreiking. Inschrijfkosten bedragen € 4,-- per persoon. Daarvoor ontvangt men een drankje en hapje.

Er kunnen maximaal 12 teams meedoen. Per team minimaal 6 spelers. Als iemand niet genoeg mensen van zijn land heeft, mág er aangevuld worden met spelers van andere landen. Wie het eerst komt wie het eerst maalt, dus wees er snel bij. Inschrijven dient te geschieden op het volgende e-mail adres: wkeuroparei@neviso.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.