Bijgewerkt: 18 mei 2024

Vrouwenloopgroep De Linde succesvol

Nieuws -> Sport

Bron: Conchita Willems
13-06-2008

Op 20 juni 2008, de langste vrijdagavond van het jaar, organiseert Atletiekvereniging Startbaan de Midzomernachtcross in het Amsterdamse Bos. De start is bij de hoofdentree van het Amsterdamse Bos in Buitenveldert en de route voert van daar het Amsterdamse bos in, richting de heuvel.

vrouwenloopgroep Amstelveen
(Vrouwenloopgroep - 2008)

Vrouwenloopgroep De Linde


Het initiatief van Cardanus met sportpartner Be Interactive wordt dubbel en dwars beloond door een goed getrainde groep vrouwen, die dit jaar ook meedoet. Be Interactive is een stichting die sport als middel gebruikt voor de ontwikkeling van vrouwen en meisjes met diverse culturele achtergronden.

Naast de sportieve prestaties gaan de vrouwen ook op sociaal vlak hecht met elkaar om. Sport en met name het hardlopen wordt op een laagdrempelige manier georganiseerd, waarbij de vrouwen vanuit diverse culturele achtergrond in hun waarde worden gelaten. Hierdoor wordt een groot aantal vrouwen bereikt. De kracht van de vrouwen zelf wordt aangesproken door deze wijze van werken. Die delen ze graag op 20 juni!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.