Bijgewerkt: 17 juni 2024

Vrijwilligers van Ride for the Roses 'on tour'

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Ride for the Roses
07-05-2015

Over krap vier maanden vindt de 18e editie van de Ride for the Roses plaats. Een bijzonder fiets- en wielerevenement in de strijd tegen kanker. Maanden zijn de lokale vrijwilligers al bezig om deelnemers, vrijwilligers en donateurs te werven voor dit grote evenement, waarbij de start en finish in FloraHolland zijn.

Het enthousiaste promotieteam kom je op verschillende plaatsen in Aalsmeer, maar ook daarbuiten, tegen. Zo ook op Koningsdag. In Kudelstaart werd er geflyerd en werden er poffertjes verkocht waarvan de opbrengst naar de Ride gaat. Op het Raadhuisplein stond die dag de Ride-auto prominent opgesteld en later ook bij het Westeinderpaviljoen.

Hogerop

In het kader van ‘vrijwilligers van de Ride zoeken het hogerop’ lukte het Cor Millenaar, die de auto gratis ter beschikking heeft gesteld, om de auto de trappen van het gemeentehuis op en af te rijden. Een mooi plekje voor de deur, maar helaas niet mogelijk, omdat alles geblokkeerd was. “Het was een geintje, maar wel leuk,” aldus de Ride-vrijwilliger.

Het promotieteam zorgt ervoor, dat er op activiteiten, waar veel mensen komen aandacht komt voor de Ride for the Roses. Kom in de Kas was zo’n druk bezocht evenement, maar ook de Venneper Koninginnerit, de Koningsnacht op het Stadsplein Amstelveen en alle voorstellingen in het Crown Theater. En op 5 mei reed de Ride-auto mee in de bevrijdingskolonne van oude legervoertuigen door de regio, waarbij ook Amsterdam werd aangedaan.

Foto Amstelveen
(Bron Ride voor de roses - 2015)

Op het Raadhuisplein van Aalsmeer stond die dag de Ride-auto prominent opgesteld


Classico Borreti

De Ride-auto kom je voornamelijk tegen bij evenementen in de regiogemeenten waar de routes doorheen komen op 6 september, maar afgelopen zaterdag maakte het vrijwilligersteam een uitstapje naar Rhenen, waar een belangrijk wielerevenement plaats vond, de Classico Boretti

Bij dit grote wielerevenement met duizenden fietsers stond de Ride for the Roses stand op een prominente plaats waar iedereen langs kwam en daar deden de vrijwilligers hun best om deelnemers te overtuigen om ook op 6 september 2015 mee te doen aan een mooi wielerevenement.

Schrijf nu in!

Iedereen kan meedoen aan de Ride for the Roses: individuen, families, vriendengroepen, verenigingen en bedrijven. U kunt zich inschrijven via de website van de Ride for the Roses, www.ridefortheroses.nl. Op de website staat precies hoe. Fietst u zelf niet mee, maar draagt u de Ride for the Roses wel een warm hart toe. Word dan fan van de Ride.

Iets anders doen voor de Ride for the Roses?

U kunt de Ride op verschillende manieren ondersteunen. Word sponsor met uw bedrijf, organiseer met uw bedrijf of vereniging een evenement voor de Ride of meld u als  vrijwilliger. Alle hulp is welkom!

Op zondag 6 september 2015 vindt de 18e editie van de Ride for the Roses plaats. Voor de tweede keer is Aalsmeer gastgemeente van dit bijzondere wielerevenement voor het goede doel. Start en finish zijn in de bloemenveiling van FloraHolland. Met afstanden van 100, 50 en 25 km kan iedereen meedoen. Fiets mee voor het goede doel en help zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Elke deelnemer krijgt aan de finish een roos die symbool staat voor een morgen voor iedereen. Jaarlijks doen zo’n 12.000 fietsers mee.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.