Bijgewerkt: 2 maart 2024

Vrij kaartjes

Nieuws -> Politiek

Bron: SP-Amstelveen
17-01-2011

SP-fractie NOT-AMUSED,

De schouwburg van Amstelveen bestaat dit jaar 35 jaar. De directie van de schouwburg meent dit te moeten vieren met een extra voorstelling van Marc-Marie Huijbreghts. Met borrel vooraf en achteraf.

Voor de raadsleden liggen hier vrij kaartjes voor klaar. Per raadslid of burgerlid 2 stuks. Na de keiharde bezuinigingen op cultuur die door de gemeenteraad zijn goedgekeurd zijn wij op zijn zachts gezegd “not-amused”.

Het was alleen de SP-fractie die  tegen de begroting gestemd heeft en daarmee tegen de bezuinigingen op cultuur! Als Raadsleden vinden, dat het best wel minder kan in de cultuursector en er onnodig veel met geld wordt gesmeten dan hebben ze zeker op deze avond niets  te zoeken in de schouwburg.

Het 35jarige jubileum mag best gevierd worden maar niet op deze kostbare manier. In plaats van het voortouw te nemen in de bezuinigingen worden er feesten georganiseerd voor en door de bestuurders.

De directie van de schouwburg en de raads- en burgerleden geven hiermee een verkeerd signaal af naar de inwoners van Amstelveen. De SP-fractie maakt daarom geen gebruik van de vrijkaartjes.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.