Bijgewerkt: 20 maart 2023

Vriendenavonden bij SAKB KunstLokaal Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: SAKB KunstLokaal Amstelveen
13-03-2023

De Vriendenavond is een maandelijks terugkerend evenement voor Vrienden van SAKB KunstLokaal, hun introducés en andere belangstellenden. Er worden lezingen gegeven en presentaties van creatief werk.

Foto Amstelveen
(Foto SAKB - 2023)

Kinderboekenschrijver Ellen Stoop bij SAKB

Op de eerste Vriendenavond op 7 maart 2023 vertelde kinderboekenschrijver Ellen Stoop over haar werk. Ellen Stoop geeft elke eerste woensdag van de maand een schrijfatelier bij SAKB KunstLokaal. Op 7 maart vertelde ze over haar schrijverschap en las ze voor uit haar nieuwste (kinder)kattenboek 'De tien levens van Sjakie Geluk' (over zwerfkat Sjakie). Aansluitend was er een levendige discussie met de mensen in de zaal over schrijven en schilderen, de overeenkomsten en verschillen.

De volgende Vriendenavond is op dinsdag 11 april 2023. Dan tonen Bouch Dihaj en Marjolein van Doorenmaalen, beiden docent bij SAKB KunstLokaal, hun recente schilderijen en praten ze over de diepere lagen van schilderen. Meer informatie: www.sakb.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.