Bijgewerkt: 2 december 2021

'Vrienden van Jazz' een verrassing in De Oude Veiling in Aalsmeer!

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Shyla Zoet
02-10-2013

Op zondag 6 oktober 2013 organiseert singer/songwriter Shyla Zoet van Sweet & Co, 'Vrienden van Jazz' in De Oude Veiling in Aalsmeer. Niet alleen jazz liefhebbers zijn welkom, want er worden ook popsongs en eigen stukken ten gehore gebracht. Uitgevoerd door geweldige muzikanten aangevuld met gastoptredens van amateurs tot profs.

Shyla Zoet organiseerde afgelopen winter reeds Jazz aan de Amstel in Uithoorn. Na een geslaagde try-out vindt er vanaf oktober elke 1e zondag van maand een zelfde soort muziekpodium plaats in Aalsmeer. De kracht zit in de interactie met het publiek en de afwisseling van het programma.

jazz Amstelveen
(Bron Shyla Zoet - 2013)

De flyer van 'Vrienden van Jazz' in De Oude Veiling in Aalsmeer op 6 oktober 2013


Zoet biedt een combi van bekende Jazz/Easy Pop repertoire en eigen nummers. Ook wordt er aandacht besteed aan lokale talenten, zoals a.s. zondag Mirelle Verheijen en Ingrid Zonneveld. Daarnaast zijn er bekende namen uit het vak te gast, waaronder deze week Colette Wickenhagen. Samen met het publiek en de juiste locatie leidt dit tot een heerlijke muzikale middag.

Sweet & Co bracht onlangs een jazz/easy pop EP uit met vijf eigen nummers, als voorproefje op het album ‘Listen 2 me’. De melodieuze songs, vertolkt door de warme stem van Shyla Zoet zijn toegankelijk voor een breed publiek en laten zich het beste omschrijven als ‘feel good’ muziek.

De cd ‘Listen 2 me’ kwam tot stand door samenwerking met producer Joos van Leeuwen (Edison nominatie album Sara Kroos) en andere zeer gerenommeerde binnen- en buitenlands muzikanten, waaronder Jochem Fluitsma (15 miljoen mensen), David Garfield (musical director George Benson), Eric Marienthal (Chick Corea Electric Band) en Dean Parks (Steely Dan).

Sweet & Co speelt 6 oktober met Ian Boelens (gitaar), Ruud Baron (bas), Shyla Zoet (zang) en te gast zijn o.a. Alex Douma (zang), Colette Wickenhagen (zang), Mirelle Verheijen (zang) en Ingrid Zonneveld (zang). Laat u verrassen en geniet mee op zondag 6 oktober 2013 naar in De Oude Veiling, Marktstraat 19 in Aalsmeer tussen 15.30-18.00 uur. De entree is gratis.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS