Bijgewerkt: 28 september 2022

Vragenlijst over bezoekersparkeren in Elsrijk en Stadhart

Nieuws -> Stadshart

Bron: Wijkplatform Elsrijk en Stadshart
25-02-2013

Wijkplatforms Stadshart en Elsrijk maken zich zorgen om een nieuw betaald parkeersysteem, en hebben daarom een enquête uitgezet. Kijk op: Agenda’s en vergaderstukken van de gemeente Amstelveen voor informatie, en op http://www.wijkplatformsamstelveen.nl/stadshart/actueel voor de enquête.

stadshart Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Het Stadsplein in Amstelveen


Diegenen die vorig jaar wethouder Levie een protestmail over het nieuwe bezoekers parkeren hebben gestuurd, hebben deze enquête digitaal opgestuurd gekregen, verder zijn er op 24 februari 2013 enkele duizenden papieren enquêtes in de betreffende buurten geflyerd.

Bezwaar kan mondeling worden gegeven op dinsdagavond 26 februari 2013 bij de Commissie RWN. Dit moet wel vooraf gemeld worden bij de griffie op telefoonnummer (020) 540 4416 of 4366, of via de e-mail: raadsgriffie@amstelveen.nl. Alle bewoners die dit aangaan wordt verzocht de enquête in te vullen en op te sturen, of in te leveren. De adressen daarvoor staan op de enquête.

Mochten er mensen zijn die geen papieren enquête hebben gehad en niet de beschikking hebben over internet, dan kunt u deze afhalen op ‘t Open Hof of misschien wil een goede buur hem uitprinten. Deze enquête kan worden ingestuurd / ingeleverd tot en met 2 maart 2013.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.