Bijgewerkt: 26 mei 2024

Voorstelling van Yalan Lips in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
25-05-2023

Hoe maak je theater eigenlijk? Te zien in het Amstelveens Poppentheater. Heb je altijd al willen weten hoe je theater maakt? Kom dan kijken naar Yalan Lips. Ze laat een klein stukje uit de nieuwe voorstelling: “Dwars door het Beton.” zien en ook vertelt ze hoe ze dingen maakt en verzint.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2023)

Yalan Lips van Theater Kwikstaart brengt de poppen Lijster en Worm tot leven

Yalan van Theater Kwikstaart laat bloemen zomaar groeien op toneel en brengt de poppen Lijster en Worm tot leven, onze technicus Joris daarbij mooie lichtjes laat zien. Dwars door het beton (4+) is een muzikale en beeldende jeugdtheatervoorstelling. Met een verhaal dat past binnen de belevingswereld van kinderen van vier jaar en ouder speelt de voorstelling in op grotere thema’s zoals eenzaamheid, jezelf open stellen en de relatie tussen mens en natuur.

Na afloop mag je alles vragen wat je nog graag wilt weten en mag je alles van dichtbij zien. Op zaterdag 3 juni 2023 om 14:30 voor iedereen vanaf 4 jaar. De toegang is gratis, maar vergeet niet te reserveren, vol is vol. Reserveren kan via: www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of telefonisch 0206450439 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.