Bijgewerkt: 25 september 2023

Voorstelling van Kikker Kiki in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
17-04-2023

In voorstelling 'Plons' door Theater Smoespot volgen we kikker Kiki, die geboren wordt als klein kikkervisje. Langzaam ontdekt Kiki de wereld om haar heen en raakt verwonderd door de schoonheid van de vijver. Een grote vis lijkt even heel gevaarlijk, maar blijkt haar te kunnen helpen. Kiki ziet de libelle die naar werelden kan gaan, waar onze jonge kikker nog niet is geweest. Kiki verandert, wordt groter, net als de wereld om haar heen. Het is wel lekker veilig in de vijver, maar als zij straks aan land gaat, wat zal er dan gebeuren?

Foto Amstelveen
(Foto Henk de Reus - 2022)

Kikker Kiki

Kiki is een beetje bang. Toch springt ze uit de vijver en gaat aan land. Hier ontmoet zij allerlei bewoners. Plons is een beeldend verhaal over de wondere wereld boven en onder water. In een decor vol vindingrijke verrassingen spelen en zingen Bo en Robyn over alle dieren in en rond de vijver. Een beeldende poppentheatervoorstelling over een kleine kikker, die dapper genoeg is om haar hoofd boven water te steken. In een decor vol vindingrijke verrassingen en prachtige poppen spelen en zingen Bo en Robyn over alle dieren in en rond de vijver.

Voor iedereen vanaf 4 jaar. Te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 23 april 2023 om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 9. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl   of via 020-6450439Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.