Bijgewerkt: 29 maart 2024

Voorstelling kikker Plons in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
21-01-2020

Kleine kikker verlaat vijver voor ontdekkingsreis. Voorstelling over een kleine kikker, die dapper genoeg is om haar hoofd boven water te steken. Kikker Kiki werd geboren als klein kikkervisje. Langzaam ontdekt Kiki de wereld om haar heen en raakt verwonderd door de schoonheid van de vijver. Een grote vis lijkt even heel gevaarlijk, maar blijkt haar te kunnen helpen. Kiki ziet de libelle die naar werelden kan gaan, waar onze jonge kikker nog niet is geweest. Kiki verandert, wordt groter, net als de wereld om haar heen. Het is wel lekker veilig in de vijver, maar als zij straks aan land gaat, wat zal er dan gebeuren? Kiki is een beetje bang. Toch stapt ze uit de vijver en gaat aan land.



Hier ontmoet zij bewoners die haar plagen of vrienden met haar willen worden. Onder andere de rups, die zich langzaam opsluit in een oneindig lange draad. En dan later als vlinder tevoorschijn komt. Er zijn ook minder leuke vrienden; zoals de ooievaar die kikker wel een lekker hapje vindt. Wegwezen! Wat zijn er veel dieren, maar zouden er ook andere kikkers bestaan? Heeft kikker Kiki eigenlijk wel familie?

Plons  is een beeldend verhaal over de wondere wereld boven en onder water. In een dynamisch decor vol vindingrijke verrassingen vertellen Milan en Renate het verhaal van kikkervisje, rups, libelle, kikker en ooievaar, gespeeld met kleine en grote poppen. Voor iedereen vanaf 4 jaar. Te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 26 januari 2020 om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.