Bijgewerkt: 24 april 2024

Voorstelling het 'Nachtlampje' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
06-01-2020

Prachtige ochtendvoorstelling het 'Nachtlampje' vol sterren voor peuters tot kleuters in het Amstelveens Poppentheater door Theatra producties. Dacht je dat de sterren iedere nacht vanzelf gaan branden? Zeker niet! Daar wordt heel hard aan gewerkt. Door de sterrenwaker. Midden tussen de Poolster en de Grote Beer heeft zij haar werkplaats. Zij bewaakt de sterren. Poetst ze tot ze glanzend glimmen. Geeft nieuwe sterren een warm welkom en bezorgt ze een mooi plekje aan de donkere hemel. Niemand wordt vergeten.



Niemand? Zie je dat lege plekje in de sterrenlucht? Daar past precies nog een ster. Een hele mooie. Maar dat probeert de sterrenwaker te vergeten…Nachtlampje gaat over vast willen houden en loslaten. Een fonkelende, fysieke en vrijwel woordloze voorstelling over het levend houden van herinneringen. Voor iedereen vanaf 3 jaar. Te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 12 januari 2020 om 10.30 uur. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl  ; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439. Adres: Wolfert van Borsselenweg 85A, 1181 PH Amstelveen.

Theatra maakt theater met en voor kinderen. De voorstellingen zijn eigenzinnig en spreken, soms met tekst maar vaker zonder, tot de verbeelding. Theatra gaat zware thema's, ook bij jonge kinderen, niet uit de weg. Door de humoristische en liefdevolle verpakking zijn de voorstellingen altijd lichthartig.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.