Bijgewerkt: 22 september 2023

Voorstelling de 'Centrale Geheimen Bank' in het Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
14-01-2017

Kun jij een geheim bewaren? In de Centrale Geheimen Bank, ergens tussen hemel en aarde, ontvangt Bram aan het loket al jaren alle geheimen van de wereld. Kleine leugentjes, verrassingen voor verjaardagen, dagboeken en nooit verstuurde liefdesbrieven worden er netjes in kluisjes opgeslagen. Af en toe worden ze gecontroleerd en afgestoft. Met zoveel geheimen wordt het wel erg druk voor Bram, daarom krijgt hij hulp van Ben. Ben is echter nog jong en moet een hoop leren, bijvoorbeeld, dat je je mond niet voorbij moet praten. Soms komt hij toch rare dingen tegen! Deze grappige poppentheatervoorstelling voor beginnende geheimbewaarders en hun ouders wordt gespeeld door Theatergroep Knars.


Tg Knars presenteert De Centrale Geheimen Bank - TEASER from Jroon Miller on VimeoKnars is een jong theatercollectief opgericht in 2012 door Jeroen Molenaar en Nynke Gabeler. Beide zijn afgestudeerd aan Beeld en Geluid aan de KC / KABK in Den Haag. Samen maken ze beeldende poppen en object theatervoorstellingen. In een collage van beeld en geluid vertellen ze eigentijdse verhalen. Mensen en hun dagelijkse bezigheden observeren ze en vormen de inspiratie voor nieuwe verhalen. Wat maakt een mens tot een mens?

Knars staat garant voor beeldende, fantasierijke, inventieve en verrassende voorstellingen. ‘Centrale Geheimen Bank’ is een 5+ voorstelling en te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 22 januari 2017 om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 8,50. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.