Bijgewerkt: 23 mei 2022

Voorstelling 'Wat doe ik hier'? in het VU Cultuurcentrum Griffioen

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Bos Theaterproducties
23-01-2014

Op dinsdag 28 januari 2014 staat Team Peter met zijn voorstelling 'Wat doe ik hier'? om 20.30 uur in het VU Cultuurcentrum Griffioen. Peter van Rooijen (o.a. Circus Treurdier) heeft op het Amsterdams Kleinkunst Festival 2012 de Wim Sonneveldprijs gewonnen voor het ‘grootste aanstormende talent’. Daarna veranderde hij meteen van naam.

team Peter Amstelveen
(Foto Ingvild Molenaar - 2013)

Team Peter bestaat uit cabaretier Peter van Rooijen (r) en muzikant Anne Punt


Hij speelt nu, samen met muzikant Anne Punt, onder de naam Team Peter. Het is intelligent en muzikaal cabaret, gedurfd en subtiel. En dat zegt al best wat. Publiek, dat bijvoorbeeld behoefte heeft aan een domme, lompe, laffe avond zonder muziek kan beter thuis blijven, bij wijze van spreken. De Telegraaf schreef: “Verrassende liedjes, eigenzinnige absurdistische grappen en aanstekelijke acts".

De Volkskrant noemde Team Peter “een sterke winnaar”. Ook niet vervelend. En als je iemand kent die Team Peter gezien heeft, vraag hem dan eens hoe het was. Je zult de blik in zijn ogen niet begrijpen, maar wél herkennen! Net als verliefdheid. Kom kijken naar Team Peter – Wat doe ik hier? Met veel vrienden, dat kijkt het beste. Tot dan! Uit het Amsterdams Kleinkunst Festival Juryrapport: “… een briljant bedacht voorstelling die intellect weet te koppelen aan luchtigheid, diepgang aan absurditeit”. Adres: VU Cultuurcentrum Griffioen Uilenstede 106, 1183 AM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.