Bijgewerkt: 30 september 2023

Voorstelling 'Op een klein stationnetje' in het Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
21-03-2013

'

Gezellige voorstelling met Pasen in het Amstelveens Poppentheater!

Op eerste Paasdag, zondag 31 maart 2013 staat de voorstelling 'Op een klein stationnetje' van Theatergroep Winterberg in het Amstelveens Poppentheater. Vanaf 4 jaar.

station Amstelveen
(Bron Theatergroep Winterberg - 2013)

De flyer van de voorstelling 'Op een klein stationnetje'


De tweeling Puk en Willie wonen in een klein huisje op het stationnetje, waar helaas geen treinen meer komen. Het liefst eten ze elke dag taartjes. Maar ze hebben geen geld. Dus gaan ze inbreken bij de rijke Meneer van Vlaanderen, die in het grote huis op de berg woont. Maar in plaats van geld vinden ze brieven. En die veranderen op slag hun leven, én dat van Meneer van Vlaanderen...!

Op een klein stationnetje is een sprankelende, kleurrijke voorstelling met grote mensen en kleine poppen in een decor dat kan draaien, zwevende brieven en een balancerend huisje op de top van een berg. Genieten, niet alleen voor de kinderen, maar ook voor volwassenen!

Toegangsprijs is € 8,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.