Bijgewerkt: 28 maart 2024

Voorstelling 'Meneer Beer' door Theater Kwadraat in het poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
18-10-2020

Een voorstelling over omgaan met geld, op een originele en aansprekende wijze gevisualiseerd door Theater Kwadraat. Beer is verliefd op Hilde, een prachtig berinnetje, maar hij durft het haar niet te vertellen. Beer vindt zichzelf niets bijzonders en veel te gewoon. Misschien kan hij indruk op Hilde maken als hij een dure zonnebril, een mobiel met internet abonnement en een auto heeft? En zichzelf Meneer Beer noemt? Of als hij Hilde een mooie ketting geeft? Maar daarvoor moet hij wel veel geld lenen bij Meneer Mens.



Meneer Beer moet al dat geleende geld natuurlijk ook terug betalen. En dat wordt een probleem. Een probleem dat hij helemaal zelf moet oplossen. Een ding weet meneer Beer straks heel zeker, voor niets gaat de zon op ....Deze voorstelling is tot stand gekomen in samenwerking met het NIBUD. In opdracht van verschillende instanties en organisaties (waaronder Rabobank Roermond-Echt, Rabobank Amstel en Vecht, Gemeente Almere schuld hulp preventie, Gemeente Eindhoven schulddienstverlening, Verbond van Verzekeraars, Deloitte, Kredietbank Breda en Nibud) is de voorstelling op veel basisscholen verspreid door Nederland gespeeld. Op deze manier krijgen zoveel mogelijk kinderen, in deze leerbare leeftijd, financiële educatie op een speelse en humoristisch manier gevisualiseerd. De voorstelling is interactief en heeft inmiddels al zo'n 15.000 kinderen bereikt.

 Voor iedereen vanaf 6  jaar. Te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 25 oktober 2020 om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 9-. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439. Maximum aan zitplaatsen: 30.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.