Bijgewerkt: 23 juli 2024

Voorstelling 'Kerf, de Labjesrat' in Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
07-01-2019

Op zondag 13 januari 2019 om 14.30 uur speelt Arthur Geesing zijn laatste try-out van 'Kerf, de Labjesrat' in het Amstelveens Poppentheater. Voor iedereen vanaf 4 jaar. Na afloop willen Arthur en Kerf graag over de voorstelling praten met alle kinderen en volwassenen. Kerf is een heel bijzondere rat met een heel speciale staart. Als hij jokt, verschijnt er een klein sneetje, een kerfje in zijn staart. Daarom heet hij Kerf!

Kerf is een Labjesrat: Geboren in een laboratorium en gevlekt als een kat. Met een wel heel speciale staart. Wanneer hij jokt, verschijnt er een kerfje, een klein sneetje in zijn staart. Daarom heet hij Kerf! 'Echt niet altijd leuk hoor.' Er is nog meer bijzonders aan Kerf. ‘Ik heb twee hele gave papa’s, Fred en Rick.’ Alleen, als Fred er is, is Rick er niet, en als Rick er is, is Fred er niet.

Foto Amstelveen
(Foto Coen Hamelink - 2018)

Arthur Geesing speelt in de voorstelling 'Kerf, de Labjesrat'


Op een dag gooit Kerf per ongeluk het levenswerk van zijn papa omver en vlucht op reis. Hij komt bijzondere bloemen en dieren tegen, zoals de Verklapekster en Jokke, de liegebeestspin. Kerf voelt zich steeds schuldiger en besluit thuis alles te vertellen. En dan gebeurt er iets wonderlijks...Kerf de labjesrat is prachtig poppentheater vol fantastische beelden, vrolijke muziek en gekke invallen van Arthur Geesing in samenwerking met Theo Terra, Joris Erwich en Dick Feld.  ‘Kerf, de Labjesrat’ is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 13 januari in Amstelveens Poppentheater om 14.30 uur. Toegangsprijs € 7. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.